Våra produkter

Varje oliv har odlats, och vuxit till sig under de bästa tänkbara förhållanden, i Vianno-regionen på Kreta. Sydligaste Grekland har ett perfekt klimat för olivodling med lite nederbörd och insektsskadorna är små, tack vare svala höstvindar från bergen.

Oliverna skördas alltid för hand och förs snabbt och varsamt till kallpressning. Kallpressningen sker alltid samma dag och är fri från kemikalier och andra tillsatser.

Jungfruolja med extremt låg syrehalt

Resultatet, Roman Villa Extra Virgin Olive Oil, en jungfruolja med extremt låg syrehalt, lägre än 0,3 %, som är rik på vitaminer och har en hög halt av enkelmättat och fleromättat fett och naturliga antioxidanter.

Se i vår produktkatalog nedan vilka storlekar och utföranden du kan beställa vår olivolja i.

Produktkatalogen

Tänk på att förvara din olivolja mörkt och i rumstemperatur. Då håller olivoljan längre.